همایش «اهمیت استقرار شرکت های دانشبنیان در مراکز رشد » در واحد پرند برگزار شد | |||||
به حول و قوه الهی، گردهمآیی بزرگ مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و فرهیختگان منطقه جنوب غرب و غرب استان تهران به منظور آشنایی با خدمات قابل ارائه توسط این مرکز، در تاریخ 26 شهریور ماه 1393 در محل سالن اجتماعات دانشکده فنآوری اطلاعات برگزار گردید.
برگزاری همایش از حدود یک ماه قبلتر برنامه ریزی شده، بیش از پنجاه موسسه حقوقی کتباً و بیش از نود شخص حقوقی از طریق پیام کوتاه، دعوتنامه حضور در همایش را دریافت نمودند. در طول یکماه، ضمن انجام هماهنگی لازم با عناصر درون دانشگاه، به منظور برگزاری هرچه بهتر مراسم، سعی شد تا میهمانانی از خارج دانشگاه مرتبط با موضوع فعالیت مراکز رشد و شیوه حمایت و همیاری آنها به اقتصاد در حال بازسازی کشور، دعوت شوند تا همایش شکل کیفیتری به خود بگیرد. بر این اساس، دکتر سیدعلی نجومیـ رییس گروه توسعه زیرساخت فنآوری وزارت بهداشتـ و دکتر پرویز عطاییـ دبیرکل طرح ملی نهضت الگوسازی اقتصاد مقاومتیـ برای سخنرانی در همایش دعوت شدند. همچنین مهندس کروندیان که تجربه چندسال حضور در مرکز رشد دانشگاه تربیت مدرس را دارند برای انتقال تجربیات دعوت شده بودند که متاسفانه ایشان برای ایراد سخنرانی به موقع نرسیدند. مراسم در روز 26 شهریورماه 93 حدود ساعت 9 صبح با تلاوت آیاتی از کلاما... مجید توسط آقای مطهری سرپرست دفتر فرهنگ واحد و سپس پخش سرود ملی کشورمان آغاز شد. پس از آن، خانم هنرور به عنوان مجری، برنامه را پیگرفتند. دکتر سعید ذاکر بستان آباد سرپرست حوزه پژوهشی واحد و رییس همایش، ضمن خوشآمدگویی به حضار، برگزاری چنین همایشهایی را نقطه عطفی برای ایجاد ارتباط بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و صنایع منطقه خواندند.
در ادامه دکتر نجومی، ضمن یادآوری اهمیت بخش خصوصی در توسعه کشور در سایه قانون اساسی و بخصوص اصول 44 و 49 آن، به بیان دلایل ایجاد پارکهای علم و فنآوری در سیر تاریخی آن پرداختند. همچنین دکتر نجومی روز 26 شهریورماه 93 را روز مهمی برای تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و بخصوص مرکز رشد این واحد دانشگاهی برشمردند که در آن نخستین گامهای ارتباط بین جامعه، صنعت و این واحد دانشگاهی شکل گرفته است. علاوه بر این،ایشان روشهایی را به منظور ارتباط موثر بین دانشگاه آزاد و صنعت پیشنهاد نمودند.
آخرین سخنران این گردهمآیی، علیرضا پوحسنی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و دبیر این همایش بود که ضمن بیان تاریخچهای از مراکز رشد در جهان، نحوه کسب مجوز و شکلگیری مراکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی و بخصوص واحد پرند را تشریح کرد. سپس طی اسلایدهایی، تاریخچه و آماری از وضعیت علمی و پژوهشی واحد پرند را ارائه نمود و راهکارهای ارتباط دانشگاه و صنعت را برشمرد و خبر از تشکیل کانون شکوفایی خلاقیت در دانشگاه داد. او همچنین دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند را جزو دو واحدی در استان تهران دانست که دارای مرکز رشد هستند. خدمات قابل ارائه در این مرکز رشد را به پنج گروه خدمات رفاهی، مشاورهای، آموزشی، تجهیزات و امکانات تخصصی و خدمات جانبی تقسیم و در خصوص هریک، توضیحاتی را ارائه نموده و به تشریح روشهای ورود به این مرکز پرداخت.
در پایان این گردهمآیی و با توجه به حضور سرپرست حوزه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رباط کریم (دکتر وطن دوست) و مدیر پژوهشی واحد اسلامشهر (دکتر پیرمرادیان) و به پیشنهاد مدیر مرکز رشد، مقرر شد ضمن دعوت از معاون پژوهشی واحد صفادشت، تفاهمنامهای به منظور بهرهبرداری از خدمات مرکز رشد توسط سهواحد دیگر و همکاریهای مشترک منعقد گردد که مسئولیت هماهنگی جلسه را دکتر وطندوست به عهده گرفت. همچنین از کلیه اشخاص و عواملی که از ابتدا تا کنون در تاسیس و توسعه مرکز نقشی داشتهاند، تقدیر شد. |
|||||
منبع : مدیر مرکز رشد 1393/7/1 08:44 |