مقرر شد زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری با مجمع خیرین فنآوری فراهم گردد. مقرر شد در هفته آخر مهر ماه، نشستی با این مجمع در دانشگاه برگزار شود تا تفاهم نامه در آن نشست نهایی گردد.ترتیبی اتخاذ شود که دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند محور تفاهم نامه باشد ولی ابعاد تفاهم نامه بزرگتر از پرند باشد.
در خصوص قراردادهای منعقده با شرکتهای فناور، یکی از امضا های ضروری امضاء نماینده (مدیر) مرکز رشد باشد و ضمناً در قراردادهایی که مرکز در آن دخالتی ندارد 10%برای تا هزار دستگاه فروش ،8% بین هزار تا پنج هزار دستگاه فروش، 6% بین پنج تا ده هزار و 5% برای ده هزار به بالا. در قراردادهایی که با دخالت مرکز رشد منعقد می گردداین درصد ها از فروش محاسبه می شود نه سود خالص.برای تا هزار دستگاه فروش 20% ، بین هزار تا پنج هزار دستگاه 18%، بین پنج تا ده هزار دستگاه 16%و بالای ده هزار دستگاه فروش 15% سهم دانشگاه خواهد بود.
چاپ مطلب در فرهیختگان برای کلیه شرکتها، به عنوان یکی از مشوق های مرکز رشد در نظر گرفته شود و ساز و کار آن در خصوص ((هزینه چاپ به عهده دانشگاه)) به شورا پیشنهاد شود.
در صورت موفق بودن شرکت و قبول ضرورت وجود امضای نماینده مرکز رشد در قراردادها، کلیه شرکتها ی توانند در محل مرکز رشد مستقر نباشند ولی عضو مرکز رشد باشند، این موضوع در قراردادها هم آورده شود.
رای حمایت مالی از شرکتهای فناور، در وضعیت فعلی می تواند به صندوق امید کارآفرین از طرف دانشگاه معرفی شود اما در صورتی که تمایل به سرمایه گذاری دانشگاه، پس از ورود به مرحله رشد،سرمایه گذاری طبق ضوابط انجام شود.
با توجه به توفیقات تیم های رباتیک، اعضای آنها در غالب شرکتهای دانش بنیان وارد مرکز رشد شوند. با شرکت فناب در این خصوص مذاکره شود.